Teisipäevani püsib ilm soe ja vihmane

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oodatan on vihmast ja sooja nädalalõppu ja järgmise algust.
Oodatan on vihmast ja sooja nädalalõppu ja järgmise algust. Foto: Dmitri Kotjuh

Ilmateenistuse andmeil püsib ilm teisipäevani soe ja vihmane.

Laupäeva öösel ilm pilvitab. Pärnumaal sajab vihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 4–10, puhanguti kuni 13 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 2 kraadi ringis.

Päeval on oodata mõõdukat vihma. Õhtul saartest alates sajuvõimalus väheneb. Puhub lõunakaare tuul 2–8 meetrit sekundis, pärastlõunal pöördub saartelt läänekaarde. Temperatuur on umbes kolm kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves ilm. Temperatuur kõigub nulli ümber. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, hommikuks pöördub lõunakaarde, puhudes 2–8 meetrit sekundis. 

Päeval on oodata nõrka hoovihma ja 3–5 kraadi. 

Esmaspäeva öösel prognoosib ilmateenistus Pärnumaale mõõdukat hoovihma. Hommikul Lääne-Eestis sadu lakkab. Ilm on pilves selginemistega. Puhub kagu- ja lõunatuul, pärast keskööd pöördub tuul edelasse, puhudes 5–10, saartel ja rannikul iiliti 15 meetrit sekundis.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab nõrka hoovihma. Puhub edela- ja lõunatuul 4–10, saartel puhanguti 14 meetrit sekundis. Õhusooja tuleb 3–5 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab vihma, lörtsi, kohati lund. Puhub lõunakaare tuul 3–9, öö hakul saartel puhanguti 12–15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on ulatub -2..+2 kraadini.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Ajuti sajab vihma ja lörtsi. Tuul on muutliku suunaga ja puhub 1–7 meetrit sekundis. Õhusooja on 3–8 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles