Mai kool võitis võistlusmängude sarja “Huvitav teadus”

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sari “Huvitav teadus” on mõeldud Pärnu põhikoolide vanema astme õpilastele, suurendamaks õpilaste avastusrõõmu ja ettevõtlikkust, samuti huvi teaduse ja tehnoloogia vastu. Pildil Mai kooli võistkond.
Sari “Huvitav teadus” on mõeldud Pärnu põhikoolide vanema astme õpilastele, suurendamaks õpilaste avastusrõõmu ja ettevõtlikkust, samuti huvi teaduse ja tehnoloogia vastu. Pildil Mai kooli võistkond. Foto: Madde Rebane

Võistlusmängude sarja “Huvitav teadus” kuuenda hooaja võitis kolmandat aastat Mai kooli võistkond, kuhu kuulusid Henriette Toomlaid, Silver Piirmets, Anett Luigemaa, Grit Lelle, Anette Hendrikson ja Rando Teearu. 

Võistlusmängudest ja õppereisidest koosnev haridusprogramm on mõeldud Pärnu põhikoolide vanema astme õpilastele, suurendamaks õpilaste avastusrõõmu ja ettevõtlikkust, samuti huvi teaduse ja tehnoloogia vastu. 

Teise koha pälvis Paikuse põhikool ja kolmanda Raeküla kool.

“Huvitav teadus” koosnes neljast võistlusmängust-viktoriinist, mis vältasid tänavu jaanuarist märtsini. Alustati ettevõtluse ja majandusega. Veebruaris panid võistkonnad sotsiaal- ja humanitaarainetes ning loodusainetes teadmised proovile. Sarja lõpetas võistlus matemaatika ja füüsikas.

Parimad meeskonnad saavad auhinnaks kinkekaardid ja 2. aprillil sõidavad nad harivale õppereisile Tartusse.

Mängusarjas osalesid Tõstamaa keskkool, Mai kool, Rääma põhikool, Kuninga tänava põhikool, Vanalinna põhikool, Raeküla kool, Paikuse põhikool, Ülejõe põhikool, vabakool, Sütevaka humanitaargümnaasium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles