Nädalavahetus tuleb muutliku ilmaga

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadilm.
Kevadilm. Foto: Lilli Tölp

Pärast päikselist reedet tuleb ilm Pärnumaal muutlik.

Laupäeva öösel on oodata vahelduva pilvisusega ilma ja Pärnumaal on temperatuur –3 kraadi ringis. Puhub lõunatuul 8–12, puhanguti kuni 17 meetrit sekundis.

Päev tuleb pilvine ja nõrga vihmaga. Sooja on 4 kraadi ümber. Puhub lõuna- ja edelatuul 6–12, saartel ja rannikul iiliti 15–18 meetrit sekundis, õhtupoolikul saartelt alates pöördub tuul läände ja tugevneb puhanguti 20 meetrini sekundis.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Puhub läänetuul 7–12, puhanguti 15 meetrit sekundis. Saartel ja rannikul 12–15, iiliti kuni 20 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 0–2 kraadi.

Päev tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega, sajuta. Puhub läänetuul 7–12, puhanguti 15 meetrit sekundis, saartel ja rannikul 12–15, iiliti kuni 22 meetrit sekundis, pärastlõunal aegamisi nõrgeneb. Õhutemperatuur on Pärnumaal 4–6 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles