Voolitud kehadega sportlased avasid hooaja medaliarve

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Vahermets (vasakul) ja Ramil Lipp (keskel).
Rait Vahermets (vasakul) ja Ramil Lipp (keskel). Foto: Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit

Rootsis Stockholmis rahvusvahelisel kulturismi- ja fitnessivõistlusel Better Bodies Challenge teenisid Spa&Spordi klubi atleedid Ramil Lipp ja Rait Vahermets mõlemad pronksi.

Lipp oli klassikalises kulturismis kuni 180sentimeetriste meeste seas kolmas.

Vahermets võttis mõõtu nii algajatele mõeldud rannafitnessi avatud kategoorias kui ka rannafitnessis, kus võistlevad üle 182 sentimeetri pikkused atleedid. Kolmanda koha autasu tuli rannafitnessis, avatud kategoorias oli pärnakas kuues. Seejuures osales Vahermets elu esimesel võistlusel.

Peagi näeb trimmis kehi suvepealinnas, kui 6. aprillil astuvad Pärnus Spa&Sport Cupil ehk algajate lahtistel karikavõistlustel lavale kulturistid ja fitnessisportlased. Ühtlasi toimub lastefitnessi Eesti karikavõistlus.

“Spa&Sport Cupile on oodata pea 50 sportlast,” teatas Lipp. “Enim algajaid on bikiinifitnessi kategooriates, seega silmailu jagub. Samuti näeb laval klassikalisi kulturiste, rannafitnessi mehi ja bodyfitness’i naisi.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles