Aprilli algus toob päikese 

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aprilli esimene nädal toob päikse ja sooja õhu.
Aprilli esimene nädal toob päikse ja sooja õhu. Foto: Mailiis Ollino

Aprill algab päikseliselt ja üha tõusvate päevaste temperatuuridega, nii et neljapäevaks on paiguti oodata juba 12 kraadi.

​llmateenistuse teatel on ööl vastu homset vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis võib esineda üksikuid lörtsi- või lumehooge. Puhub loodetuul 5–10, rannikul puhanguti kuni 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb –3 ja 2 kraadi vahele.

Päeval tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Peamiselt Ida-Eestis võib sadada lörtsi. Puhub läänekaaretuul 5–10 meetrit sekundis. Sooja on 2–7 kraadi.

Teisipäeva öö tuleb prognoosi kohaslt vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 2–8 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb 0 ja –5 kraadi vahele.

Päev tuleb samuti vähese ja vahelduva pilvisusega, sajuta. Puhub lõunakaaretuul 3–8 meetrit sekundis. Sooja on 3–8 kraadi.

Kolmapäeva ööks ennustatakse selget sajuta ilma. Kagu- ja lõunatuul tugevneb 5–10 meetrini sekundis, rannikul puhub tuul iiliti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on –2 kuni 2 kraadi.

Päeval on päikesepaisteline ilm. Puhub kagu- ja lõunatuul 5–11, rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Sooja tuleb 5–10 kraadi.

Neljapäeva öö on selge ja sajuta. Kagu- ja lõunatuul puhub 5–11, saartel ja rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb 0 ja 3 kraadi vahele.

Päev toob päikesepaiste. Puhub kagutuul 4–10, saartel puhanguti 14 meetrit sekundis. Sooja on 7–12, rannikul kohati 4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles