Lääneranna vallamaja ­laieneb pööningule

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääneranna vallamaja ruumide ümberehitamise järel saab senisest nõupidamiste saalist kaks kabinetti.
Lääneranna vallamaja ruumide ümberehitamise järel saab senisest nõupidamiste saalist kaks kabinetti. Foto: Mailiis Ollino

Lihula kesklinnas vajab ümberehitamist vallamaja kahekorruseline hoone, mis on jäänud suure omavalitsuse töötajatele kitsaks ja laienemise ainsa võimalusena nähakse seni kasutuseta pööningut.

“Vallamaja kolmanda korruse renoveerimise hange hakkab lõppema, soovime saada juurde kaks koosolekuruumi ja kabinette,” rääkis Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets plaanidest.

Pikkmetsa jutu järgi saab ruumilahendusega seljatada kaks muret. Esiteks planeerida esimesel ja teisel korrusel ruume ringi nii, et osakonnad oleksid omaette. Sotsiaalvaldkonna ametniku jutule soovijad saavad suhelda nelja silma all, sest seni on töötaja asunud raamatupidajaga samas kabinetis. Teiseks saab pööningule ehitada nõupidamiste saali, serveriruumi ja ventilatsioonisüsteemi. Katusealuse soojustamisega annab märkimisväärselt vähendada küttekadu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles