Konkursil otsitakse volleplatse, millele elu sisse puhuda

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpalliliit koos ehitusettevõttega Oma Ehitaja otsib taas konkursil “Võrguplatsid korda!” väljakuid, mida korrastada.
Võrkpalliliit koos ehitusettevõttega Oma Ehitaja otsib taas konkursil “Võrguplatsid korda!” väljakuid, mida korrastada. Foto: Arvo Meeks

Võrkpalliliit koos ehitusettevõttega Oma Ehitaja otsib taas konkursil “Võrguplatsid korda!” väljakuid, millele anda uus hingamine.

Tänavu tehakse korda kümme Eesti palliplatsi. Kuus neist valib välja žürii ja neli selgub veebihääletusel.

Konkursil “Võrguplatsid korda!” on oodatud osalema taotlejad, kes on valmis platsi iga aasta hooldama. Väljakul peab olema avalik ligipääs ja plats peab asuma ohutus kohas.

Taotlejal tuleb asupaiga kohta lisada vabas vormis kooskõlastuse kinnitus kohaliku omavalitsuse või eraomaniku kontaktandmetega. Vaja on kirjutada selgitus, miks sinna piirkonda soovitakse võrkpalliväljak rajada. Samuti tuleb lisada asukoha plaan ja võimaluse korral fotomaterjal, mis tuleb valikut tehes kasuks.

Žürii teeb parimate argumentatsioonide ja illustreerivate materjalide alusel otsuse kuue koha kohta, kuhu juba sel aastal tulevad uued platsid. Peale selle valib žürii avalduste hulgast veel kümme kohta, mille lühikirjeldused lähevad 4. mail üles www.postimees.ee veebiportaali, kus kõik soovijad saavad nädala jooksul anda hääle meeliskohale. Rahvahääletuse tulemusena selgub neli enam klikke kogunud kohta, kuhu võrkpalliplats rajatakse.

Eelmiste aastate jooksul on Pärnumaal konkursi “Võrguplatsid korda!” toel uuendatud võrkpalliväljakuid Pärnu linnas, Paikusel, Kihnus, Tahkurannas ja Sindis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles