PJK ja Vändra kõmmutasid esiliiga B-tasandil kahe peale seitse väravat

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PJK vs. Vändra Vaprus.
PJK vs. Vändra Vaprus. Foto: Regita Lepla/JK Vändra Vaprus

Täna mängiti Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga B-tasandi kuuenda vooru matše, kus Pärnu jalgpalliklubi (PJK) teenis kolm silma ja Vändra Vaprus ühe. 

Vändra võõrustas kodusel kunstmurustaadionil Viimsi JKd ja asus matši kiirelt 2:0 juhtima, kui skoori tegid Harris Jürissaar ja Martin Pärn. Paraku oli poolajaks seis viigis, sest Viimsi eest vastasid Martin Aasmäe ja Geir-Kristjan Suurpere.

63. minutil viis Pärn penaltipunktilt Vändra taas juhtima, ent viimane sõna jäi viimsikatele, kui 81. minutil tegi skoori Eesti koondise kunagine ründeäss Andres Oper. 

PJK mängis võõral väljakul Keila JKga ja jäi juba neljandal minutil taha, kui skooris Ralf Friedemann. PJK pani oma paremuse maksma teisel poolajal, kui lõi koguni neli väravat. Kein Makovei säras kübaratrikiga ja ühe tabamuse lisas Risto Kauniste. 

Pärna arvel on nüüd seitse ja Makovei kontol viis väravat, millega nad on väravaküttide edetabelis vastavalt teine ja kolmas. 

Liigatabelis asetseb PJK kuuest mängust nelja võiduga teisel kohal. Vändral on kolm võitu ja viik, mis annab viienda koha.

Liigatabel.
Liigatabel. Foto: www.jalgpall.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles