Harri Kullas kihutas Inglismaal pjedestaalile

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motoklubi võidusõitja Harri Kullas teenis Inglismaa krossil kolmanda auhinna.
Pärnu motoklubi võidusõitja Harri Kullas teenis Inglismaa krossil kolmanda auhinna. Foto: Rauno Kais

Pärnu motoklubi krossiäss Harri Kullas võitis Lyngi rajal Suurbritannia meistrivõistluste teisel etapil MX1-klassis kahe sõidu kokkuvõttes kolmanda koha.

Avasõidus Kullase start ebaõnnestus ja ta lõpetas esimese ringi 15. kohal. Edasi hakkas meie mees oma positsiooni parandama ja jõudis finišisse viiendana. Esimesena tuiskas üle lõpujoone britt Shaun Simpson, kannul kaasmaalased Tommy Searle ja Mel Polock. Gert Krestinovile klubist Motoextreme kuulus seitsmes koht.

Teises sõidus pääses Kullas stardisaginast liidrite hulgas rajale. Poolel võistlusmaal viiendat kohta hoidnud pärnakas möödus viimastel ringidel kahest konkurendist ja ta kihutas Searle ning Simpsoni järel kolmandana finišisse. Krestinov lõpetas kuuendana.

Etapi võitis 47 punktiga Searle, samade punktidega jäi teiseks Simpson. Kolmanda koha saanud Kullase kontole kanti 36 punkti ja Krestinov oli 29 silmaga kuues. Kahe etapi järel on Kullas Suurbritannia meistrisarjas neljandal ja Krestinov seitsmendal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles