Kiirmale meistrivõistlustel ragistas ajusid 89 noort

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirmale võistlused.
Kiirmale võistlused. Foto: Meelis Meilbaum

Paikuse põhikoolis Pärnumaa noorte kiirmale meistrivõistlustest võttis osa 89 mõttesportlast 13 koolist.

Peakohtuniku Eiki Lehemetsa teatel tuli kuni kümneaastastase tüdrukute seas võitjaks Hanna-Loore Ratut (Lõpe kool), kes edestas Anett Suve (Mai kool) ja Liisi Miili (Paikuse põhikool). Niisama vanade poiste seas moodustasid esikolmiku Mai kooli poisid Andreas Aus, Kiur Kallas ja Raimond Lillemaa.

Kuni 14aastaste neidude seas näitas parimat mängu Anette Einmann (Kilingi-Nõmme gümnaasium). Teiseks-kolmandaks jäid Elisabeth Tagobert (Kuninga tänava põhikool) ja Dagne Oriehov (Kilingi-Nõmme gümnaasium). Samas eaklassis mõõtu võtnud poiste seas tuli võitjaks Rondo Mikko (Mai kool), kes jättis selja taha Romet Rebase (Paikuse põhikool) ja Markus Sooväli (Mai kool).

Kuni 18aastaste neidude seas olid parimad Sisandra Põdra (Lõpe kool) ja Ragne Gromov (Kilingi-Nõmme gümnaasium). Noormeeste seas Markus Hansson (Koidula gümnaasium), Markus-Rene Hakkaja (Koidula gümnaasium) ja Martti Tarsalainen (Surju põhikool).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles