Nädala lõpus võib veidi vihma tulla

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihmapiisad
Vihmapiisad Foto: Jaan Kork

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt võib nädala lõpus veidi vihma tulla, samas püsib soe kevadilm. 

Laupäeva öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 1-7, enne keskööd põhjarannikul kuni 10 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 9-14, rannikul kohati 7 kraadi. 

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur vahemikus -1 kuni +4 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 9-14 kraadi, rannikul kohati 7 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-8, põhjarannikul, puhanguti 12 m/s. Sooja on 12-16, rannikul kohati kuni 10 kraadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles