Võrkpalliklubi tähtmängija Chizoba Neves Atu: Mulle on tehtud palju pakkumisi eri liigadest ja klubidest

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu brasiillasest ründekahur Chizoba Neves Atu tegi Tartuga mida tahtis.
Pärnu brasiillasest ründekahur Chizoba Neves Atu tegi Tartuga mida tahtis. Foto: Margus Ansu

Pärnu võrkpalliklubi punktikahur Chizoba Neves Atu, kes valiti finaalide parimaks mängijaks, säras pärast Tartu Bigbanki seljatamist ja Eesti meistritiitli teenimist kui ehteis jõulupuu.

"Pärnu on väga hea klubi ja Eesti liiga samuti. Tunnen ennast väga hästi, sest oleme meistrid ja ma olen Eesti parim mängija," kinnitas 21aastane brasiillane.

Atu tunnistas, et hooaja lõpp õnnestus palju paremini kui algus, ja tõi esile Taavet Leppiku, keda kimbutasid hädad ja kelleta oli pärnakate mäng teist nägu.

"Sügisel oli meil palju probleeme. Peatreener suutis hooaja vältel mu mängustiili muuta. Varem rõhusime kõrgusele, nüüd kiirusele. Alguses oli mul harjumisega probleeme, ent pärast hooaja keskpaika saime asja paika ja mängisime kogu tiimiga palju paremini," rääkis tähtmängija.

Mis saab järgmisest hooajast: kas näeme Atut taas Pärnu särgis? "Ma ei tea. Võib-olla jään, võib-olla mitte. Pean klubi presidendi ja peatreeneriga rääkima. Mulle on tehtud palju pakkumisi eri liigadest ja klubidest: Saksamaalt, Prantsusmaalt, Brasiilia superliigastki!" avaldas ta.

Küsimusele, kas Pärnu peab ta rahapakiga uimaseks lööma, et ta siia jääks, vastas Atu: "Jah, võib-olla (laginal naerdes, M. P.). Aga mulle tõepoolest meeldib siin mängida."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles