Galerii ja video: Sadama korvpallimeeskond tegi Kalev/Cramole juba enne poolfinaalseeriat tuule alla

Märt Pilme
, reporter
Copy

Reedel tehakse algust Eesti korvpalli meistrivõistluste poolfinaalidega, kus kolme võiduni mängitavas seerias lähevad vastamisi Pärnu Sadam ja riigi esiklubi BC Kalev/Cramo. Eilsel pressikonverentsil peeti esimene miniduell.

Nimelt võeti mõõtu minikorvpallis, kus treeneri ja mängija duod pidid minuti jooksul võimalikult palju punkte koguma.

Pärnu kapten Rannar Raap ja peatreener Heiko Rannula alistasid poolfinaalis Kalev/Cramo esinduse Tanel Kurbase-Donaldas Kairyse 81:62. Finaalis tuli pärnakatel tunnistada TalTechi duo Rait Käbini ja Jaan Puideti kindlat paremust. Nad alistasid poolfinaalis Tallinna Kalev/TLÜ paari Mario Paiste ja Martin Müürsepa.

Eesti nelja parema korvpallimeeskonna peatreenerid rääkisid pressikonverentsil põgusalt ka senisest hooajast ja eesseisvatest mängudest.

Kairys: "Ilmselgelt oli Eesti-Läti liiga mittevõitmine meile pettumus, ent saame aru, et meie vastased olid heal tasemel. Aga me oleme VTB Ühisliiga play-off’is ja Eesti liiga poolfinaalis, mis tähendab, et meil on endiselt võimalus hooaeg hästi lõpetada. Ma mäletan, et Pärnu on meile raskeid mänge pakkunud. Ootame ka seekord väga rasket lahingut. Me proovime oma paremust väljakul tõestada."

Rannula: "Oleme Cramo vastu poolfinaalis päris mitu korda mänginud. Eks meil ole kogemus olemas. Proovime eelmisest aastast paremini mängida, toona kaotasime esimese mängu 50–60 punktiga. Igal juhul läheme kõvasti võitlema. Neil on kolmapäeval mäng (VTB Ühisliigas Krasnodari Lokomotiv-Kubaniga, M. P.) ja saavad ühe päeva puhata. Esimene ja teine mäng näitavad, kas läheb mänguks või ei."

Avamatš toimub reedel Tallinnas Kalevi spordihallis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles