Tantsukool ja trikipark tõid noortele tunnustuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta noore tiitli pälvinud Liisa London juhib nii tantsuklubi Dancecall kui ka Männimäele rajatud spordiklubi.
Aasta noore tiitli pälvinud Liisa London juhib nii tantsuklubi Dancecall kui ka Männimäele rajatud spordiklubi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile Viljandi maavalitsuses asetleidnud tunnustusüritusel said erilise kiituse osaliseks viis tublit noorsootöö edendajat, kes on oma valdkonda arendanud vaimustuse ja südamega.

Maakondlik komisjon oli Viljandimaa noorsootöö tunnustusvõistlusele esitatud nominentide hulgast välja valinud viis silmapaistvat inimest, kes on lõppeval aastal seda valdkonda edendanud.

Aasta noore tiitli pälvis Liisa London, kes on Viljandi huvitegevust täiendanud tantsukooliga Dancecall. Lisaks tantsukoolile asutas Liisa London suvel spordiklubi VivaSport Fitness, kus ta juhendab treeningtunde.

Tiitli aasta tegu 2011 pälvis Kris Süld, kes on noorteprojekti «Mikromulk» eestvedaja ning Viljandi välitrikipargi rajamise algataja.

Aasta noorsootöötaja tiitli pälvis ringi- ja huvijuht ning Paistu rahvamaja tantsuõpetaja Kristi Pajuste. Aasta koostöö tiitli vääriliseks tunnistati Eesti avatud noortekeskuste juhatuse liige ja projektijuht Indrek Palu, kelle eestvedamisel lõi Karksi-Nuia noortekeskuse meeskond kaasa üle-eestilisel noorte Euroopa päeva tähistamisel.

Tunnustuse «Pikaajaline panus noorsootöösse» sai Tarvastu gümnaasiumi logopeed ja õpetaja Piret Kuropatkin.

Maakonna noorsootöö tegijaid, nende koostööpartnereid ja noorte esinduskogude liikmeid tervitasid tänuüritusel maavanem Lembit Kruuse ja omavalitsuste liidu esindaja Kalevi Kaur, kes avaldasid kiitust ka aunimetuse pälvinud laureaatidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles