Rosenberry jäätisemeistrid: Raskused äratavad ellu

Sirle Matt
, reporter
Copy
Nii Riia Mäe (vasakul) kui Heili Liini taust tuleb ettevõtluses kasuks. Mäe õppis Tartu ülikooli Pärnu kolledžis ärijuhtimist, täiendas end kunstiakadeemias kujundusgraafikas ja töötas neli aastat õmblusfirmas Trimtex graafilise disainerina. Nii Rosenberry logo, pakendid, külmkapid kui kõikvõimalikud sildid on tema kujundatud.
Liinil on juristi haridus ja enne lastega kojujäämist töötas ta Tallinnas suures firmas, ent ettevõtlus on teda ümbritsenud kogu aeg. Nii tema vanemad kui abikaasa on ettevõtjad. „See mudel iseenesest meeldib mulle väga, selle sees olen kasvanud,“ leiab Liin.
Nii Riia Mäe (vasakul) kui Heili Liini taust tuleb ettevõtluses kasuks. Mäe õppis Tartu ülikooli Pärnu kolledžis ärijuhtimist, täiendas end kunstiakadeemias kujundusgraafikas ja töötas neli aastat õmblusfirmas Trimtex graafilise disainerina. Nii Rosenberry logo, pakendid, külmkapid kui kõikvõimalikud sildid on tema kujundatud. Liinil on juristi haridus ja enne lastega kojujäämist töötas ta Tallinnas suures firmas, ent ettevõtlus on teda ümbritsenud kogu aeg. Nii tema vanemad kui abikaasa on ettevõtjad. „See mudel iseenesest meeldib mulle väga, selle sees olen kasvanud,“ leiab Liin. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Kas teadsite, et siinsamas Pärnus toodetakse jäätist? Ettevõtmise taga on Heili Liin ja Riia Mäe, kes omavalmistatud maiusega on nüüd pääsenud suurtesse jaekettidesse.

Rosenberry kaubamärgi pulgajäätist leiab maist alates nii mõningatest Coopi kauplustest kui Rimist, kus see on müügis lausa erikujundusega külmkappides. „Eriti rõõmsad oleme, et Port Arturi Coop oli esimene, kes Pärnus võttis. Hästi tore, et Pärnu oma jäätis on kohalikus poeski olemas,“ tähendas Mäe.

Suurtes kaupluskettides toimub kord–kaks aastas jäätise ülevaatus, kus otsustatakse, mida sortimenti võtta. „Siis peab kohal olema ja ennast märgatavaks tegema,“ selgitas Mäe, kuidas üldse tootega ketipoodi pääseb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles