Aastalõpupeod ja küttearved on vesi pandimajade veskile

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Mulgi Pant juhataja Merike Makku sõnul pakuvad Viljandi inimesed pandimajale kõige sagedamini mobiiltelefone ja olmeelektroonikat, ent toovad ka mitmesuguseid muid esemed, alustades ehetest ja lõpetades jalanõudega.
Osaühingu Mulgi Pant juhataja Merike Makku sõnul pakuvad Viljandi inimesed pandimajale kõige sagedamini mobiiltelefone ja olmeelektroonikat, ent toovad ka mitmesuguseid muid esemed, alustades ehetest ja lõpetades jalanõudega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Jõulude ja aastavahetuse kulutused ning talviti krõbedaks muutuvad küttearved kasvatavad jaanuari algul märgatavalt pandimajade klientuuri.

Viljandi pandimajade omanike jutu järgi on nende teenindajatel praegu tavapärase tempoga tööpäevad, kuid see ei tähenda, et rahvast liigub vähe. Näiteks astus läinud teisipäeva pärastlõunal osaühingu Mulgi Pant

Copy

Märksõnad

Tagasi üles