Harri Kullase raske töö läks tühja

Joel Kukk
Copy
Pärnu motoklubi krossiäss Harri Kullas pidi Briti meistrivõistlustel mõru pilli alla neelama.
Pärnu motoklubi krossiäss Harri Kullas pidi Briti meistrivõistlustel mõru pilli alla neelama. Foto: Rauno Kais

Pärnu motoklubi võidusõitja Harri Kullas pidi Suurbritannia motokrossi meistrivõistluste neljandal etapil Blaxhalli rajal leppima kümnenda kohaga, Motoextreme’i klubi värvides sõitev Gert Krestinov kihutas pjedestaali teisele astmele.

MX1-klassi avasõidus ebaõnnestus nii Kullase kui Krestinovi start ja eestlastel tuli sõitu alustada alles kolmandast kümnest. Koos hakkasid nad kohti parandama ja poolel võistlusmaal olid mõlemad juba esikümnes. Kullas tõusis kaks ringi enne lõppu neljandaks, kuid viimasel tiirul otsustas tema tsikkel töölepingu oma peremehega enne tähtaega lõpetada ja kogu raske töö läks tühja. Krestinov jõudis finišisse kuuendana.

Sõidu võitis britt Jake Millward, kannul kaasmaalased Jake Shipton ja Tommy Searle.

Teises stardis olid Eesti mehed nobedamad, Krestinov pääses kohe esikümnesse ja Kullas alustas sõitu teise kümne lõpust. Ring-ringilt oma positsiooni parandanud pärnakas kerkis sõidu teises pooles teisele kohale, kuid liider Searle’i tal püüda ei õnnestunud. Suurepäraselt sõitis samuti Krestinov, kes Kullase kannul kolmandana lõpujoone ületas. Päeva kokkuvõttes teenis esikoha Searle, teine oli Krestinov ja kolmas Brad Anderson 33.

Nelja etapiga on sarja liider Searle kogunud 181 punkti. Krestinov asub 121 punktiga kolmandal ja Kullas 113 silmaga viiendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles