Tartus põhjustas koera nimi politsei väljakutse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer. Foto on illustratiivne.
Koer. Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Tartus sõitsid politseipatrullid välja mehe peale, kes hüüdis valjul häälel oma koera nime, mis politseile helistajale appikarjeid meenutas.

Õhtul kella poole kuue paiku sai politsei väljakutse naisterahvalt, kes ütles, et Tammelinnas asuvas pargis hüüab keegi appi.

Lõuna prefektuuri juhtimiskeskuse juht Ottomar Virk rääkis, et kohale saadeti kolm läheduses viibinud politseipatrulli, kes asusid abivajajat otsima. «Politseinikud jõudsid pärast mõningast otsimist inimese juurde, kes hüüdis kõva häälega oma koera nime, milleks oli Happy,» ütles Virk.

Kahe noormehe otsitud Happy jõudis lõpuks õnnelikult koju ning politsei ei pane valeväljakutset pahaks. «Antud juhul see inimene, kes politseisse helistas, tegi kindlasti õigesti, sest tema ju kuulis, et karjutakse appi,» ütles Virk. «See, et koera nimi Happy oli väga sarnaselt kõlav, oli sedapuhku lihtsalt õnnelik kokkusattumus, aga selline inimlik tähelepanemine on kindlasti väga tervitatav.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles