Mullu Pärnu Sadama ajaloolise medalini tüürinud Heiko Rannula jätkab tiimi peatreenerina

Märt Pilme
, reporter
Copy
Heiko Rannulal on rahuloluks põhjust
Heiko Rannulal on rahuloluks põhjust Foto: Tairo Lutter

Pärnu Sadama juht Johan Kärp ja peatreener Heiko Rannula sõlmisid kokkuleppe, mille tulemusel näeb Rannulat tuleval hooajalgi pärnakaid juhendamas.

“Võtsin väikse mõtlemisaja, vaatasin natuke ringi. Viis aastat on küllalt pikk aeg, et vaheldusele mõelda. Olin Kärbiga pidevalt kontaktis ja teadsin, mis seis on,“ rääkis Rannula klubi vahendusel.

Rannula sõnutsi ei tehtud talle siinsest klubist paremaid pakkumisi. “Teiseks on mul olnud õnn töötada väga vingete inimestega, kes on mind usaldanud,” selgitas ta. “Olen saanud areneda ja oma vigadest õppida. Meeskond on vaikselt taset tõstnud ja eks treeneri eesmärk olegi aina kõrgemal tasemel töötada. Peale selle noored Eesti kutid, kes tahavad paremaks saada, ja super fännid. Usun, et see hooaeg näitab, kas oleme võimelised veel sammu edasi astuma või tuleb lagi vastu. Plaanid on kõrged, kuid tuleb rahakotti vaadata.”

Kärp kinnitas, et Rannula oli tema esimene valik peatreeneri kohale ja tal on hea meel, et allkiri paberile sai.

Ühelgi mängijal pole veel lepingut, ent klubi töötab selle nimel, et jätkata osa mulluste mängijatega koostööd ja leida lisajõudu välismaaltki.

Pärnu meeskond võitis mullu klubi esimese medali Eesti meistrivõistlustelt – pronksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles