Eesti jetispordi ässad püüavad Horvaatias EM-sarja poodiumikohti

Postimees Sport
Copy
Jetisportlased.
Jetisportlased. Foto: Eesti Veemoto Liit

Jetisõidu EM-sarja kolmas ja viimane etapp, kus võistlevad ka Eesti sportlased, toimub sel nädalavahetusel Horvaatias. Kahe toimunud etapi järel on Eesti EM-sarja esikolmikus seitsmes erinevas kategoorias.

Juuniorite kategooriates SKI Junior GP3.2 ja GP3.3 on sarja juhtimas meie noored võidusõitjad Ander Hubert Lauri ja Mattias Reinaas.

SKI Ladies GP1 klassis juhib Ungari etapi võitnud Jasmiin Üpraus ja lisaks sellele hoiab Jasmiin ainukese naissõitjana kolmandat kohta ka SKI GP2 klassis.

Foto: Ungari etapi Eesti parimad jetisportlased.

Runabout GP4 klassis on teisel kohal Mattias Siimann, SKI Veteran GP1 klassis on teisel positsioonil Egon Üpraus ja SKI GP1 klassis on sarja kokkuvõttes hetkel kolmandal kohal Markus Lutsokert.

Eesti Veemoto Liidu peasekretär Algo Kuus kommenteeris EM-sarja seisu järgmiselt: «EM-sarja Horvaatia etapilt võib üllatusi tulla veelgi. Täiskasvanute SKI GP3 klassis on Mattias Reinaas ainult 14 punkti kaugusel kolmandast kohast ja Mattias Siimann on Runabout GP4 klassis ainult ühe punkti kaugusel liidrist. Samas tegemist on tehnikaspordiga, kus juhtuda võib kõike, aga loodame kõige paremat!»

Kokku on Horvaatiasse Zagrebisse EM-sarja viimasele etapile sõitnud kaheksa sportlast.

Lisaks ülaltoodutele sõidab SKI Ladies GP1 klassis Kätriin Nilbe, kes oli Ungari etapil neljas ja SKI Veteran GP1 klassis Andres Lauri.

Täna sõidetakse Horvaatias vabatreeningud ja ajasõidud, laupäeval kaks esimest sõitu ja pühapäeval selguvad peale viimast sõitu Euroopa meistrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles