Kalev Vilgats: Ehk mõtleks veel? (5)

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Kuna Kesklinna sild vajab niikuinii rekonstrueerimist, siis tuleks tulevikku silmas pidades tõsiselt kaaluda selle muutmist avatavaks.
Kuna Kesklinna sild vajab niikuinii rekonstrueerimist, siis tuleks tulevikku silmas pidades tõsiselt kaaluda selle muutmist avatavaks. Foto: Ardi Truija

Ettevõtja Viljo Vetik tegi artiklis “Kui kasutaks korraks talupojatarkust” (PP 31.05) ettepaneku koos Pärnu Kesklinna silla rekonstrueerimisega muuta see lahtikäivaks. Selle avaldamisest möödunud aja jooksul on mulle toimetusse helistanud paarkümmend inimest, kes on mõtet toetanud. Oli vaid üks kõne, kus helistaja arvas, et pole neli rikkuritest jahiomanikel midagi vaja jõge pidi üles sõita. Pidin­ siis selgitama, et jahid pole enam ammu­ vaid jõukate privileeg, kui ei usu, vaadaku Pärnu jahtklubisse.

Läinud nädalal astus toimetusest läbi Aivar Madisson, kes meremehena on maailma küllalt näinud ja võttis samuti sõna silla lahtikäivaks muutmise toe­tuseks.

Nimelt oli Madisson teinud jõereisi ­lõbusõidulaevaga ja veendunud, et Pärnu jõe kallastel polegi midagi vaadata. Kõrkjaist umbes, prügistatud, heakorrast ei vähimatki jälge – nii iseloomustas ta jõelaevalt avanevat pilti.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles