Kabli rannapromenaadil jalutades tunneb merelõhna

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Kabli rannapromenaadil on kivi­parketist tee ääres pingid, mille juures suitsukustutamise ja konipaneku toru. Taamal lõbusa maalinguga riietus­kabiin.
Kabli rannapromenaadil on kivi­parketist tee ääres pingid, mille juures suitsukustutamise ja konipaneku toru. Taamal lõbusa maalinguga riietus­kabiin. Foto: Urmas Luik

Kabli rand meelitab puhkama peamiselt lõunaeestlasi, kellele lühim tee sinna pöörab Tõitoja ristist ning viib promenaadile jalutama, puhtal liival lesima ja kohvikus keha kinnitama. Võrreldes aastapäevad tagasi nähtuga on rannaala ja teeninduse areng tuntav, kinnitust sellele oli pilvealusel päeval Kabli kandis käies küsida vaid harvadelt puhkajatelt.

“Jah, täna on selline ilm, et suvitajaid peaaegu polegi,” ütlesid rannakohviku teenindajad ­nagu ühest suust.

Söögikoha muudavad hubaseks meretemaatikaga maalid, aga ka klaasseintele joonistatud sinised lupiinid, mis nagu kasvaksid sellest välja.

Kohviku lähedal paikneb laste mänguväljak, siin on katusealune väljas pruukosti võtjatele ning keha kergendamise koht, mida saab kasutada igal ajal sõltumata söögikoha lahtiolekuajast, sest paviljoni katuse all on tasulised WCd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles