Hunt Kriimsilm Külvar Mand päästab jätkuvalt elusid

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Külvar Mand käib anestesioloogiameti kõrvalt Soome perearstiks, nädalavahetused veedab aga auto-motovõistlustel, sest on Eesti ainus litsentsiga motoarst.
Külvar Mand käib anestesioloogiameti kõrvalt Soome perearstiks, nädalavahetused veedab aga auto-motovõistlustel, sest on Eesti ainus litsentsiga motoarst. Foto: Ants Liigus

Doktor Külvar Mandile on elukutse ja saatus jaganud uskumatult palju: Pärnu metanoolitragöödia, kiirabibrigaadi tulistamine Rakveres, kümnekonna kannatanuga ralliõnnetus Saaremaal, viimasel hetkel käest võetud sotsiaalministri portfell.

Toimekas mees – millal küll Külvar Mand magab ja puhkab? – on jätkuvalt mitmes ametis: anestesioloog Ida-Tallinna keskhaiglas ja Järvamaa haiglas, perearst Soomes, ainus Eesti litsentseeritud motoarst rallidel ja motovõistlustel. Rallisõidu on ta maha jätnud, kuid poliitikat mitte, kuuludes Järva vallavolikogusse.

Rakvere haigla otsis pikalt ülem­arsti. Kas teil ei tekkinud mõtet kandideerida – olete ju juhatanud Rakvere kiirabiüksust, kogemusi on teil rohkem kui kümnel mehel kokku?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles