Pärnu Sadama korvpallitiim palkas pika lätlase

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu Sadama korvpalliklubi sõlmis uueks hooajaks lepingu 206 sentimeetri pikkuse keskmängija Lauris Blausiga.
Pärnu Sadama korvpalliklubi sõlmis uueks hooajaks lepingu 206 sentimeetri pikkuse keskmängija Lauris Blausiga. Foto: Www.valmieraszinas.lv

Pärnu Sadama korvpalliklubi sõlmis uueks hooajaks lepingu mullu lõunanaabrite Ventspilsi ja Jurmala Betsafe’i tiimis mänginud 206 sentimeetri pikkuse keskmängija Lauris Blausiga.

29aastane Blaus alustas eelmisel hooajal Ventspilsi meeskonnas ja liikus hooaja keskel Jurmala Betsafe’i ridadesse, kus ta pallis hooaja lõpuni.

“Lauris on teada-tuntud mängumees, otsisime korvi alla kogenud ja kindlat meest. Ta on mänginud tugevates klubides ja minu silmis kogu aeg natukene paremaks ja stabiilsemaks läinud,” iseloomustas Pärnu meeskonna peatreener Heiko Rannula tiimi uusimat täiendust. “Füüsiliselt tugev, töökas, rünnakul ohtlik nii lähedalt kui kaugelt. Loodame, et võtab liidrirolli omaks ja aitab meie noori oma suhtumise ja kogemustega.”

Eesti-Läti ühisliigas jäi Blausi saagiks eelmisel hooajal keskmiselt 20 mänguminutit, kümme punkti ja seitse lauapalli.

Blaus on peale nimetatute mänginud BJBS Keizarmežs Riia meeskonnas, Riia VEFis, Liepaja Triobetis, Valmieras, Leedus Pasvalyse Pieno Zvaigždesis ja Poolas Słupski Czarnis.

Sel nädalal sõlmis Pärnu Sadama korvpallimeeskond lepingu veel Rannar Raabi ja Siim-Markus Postiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles