Olümpiafestivalil pronksi teeninud Laura Lizette Sander: Enam paremaks minna ei saa!

Märt Pilme
, reporter
Copy
Laura Lizette Sander (paremal) tõi esimese naisratturina noorte olümpiamängudelt Eestile medali. Meestest on seda suutnud Tanel Kangert ja Gleb Karpenko.
Laura Lizette Sander (paremal) tõi esimese naisratturina noorte olümpiamängudelt Eestile medali. Meestest on seda suutnud Tanel Kangert ja Gleb Karpenko. Foto: Kaido Juurik

Aserbaidžaani pealinnas Bakuus Euroopa noorte olümpiafestivalil Eestile esimese medali teeninud Pärnu Kalevi spordikooli 15aastane rattur Laura Lizette Sander oli veel kaks tundi pärast pronksmedali kaelasaamist õhinas.

Eesti koondislane saavutas kuni 16aastaste tütarlaste eraldistardist sõidus kolmanda koha. Tugeva tuulega läbis pärnakas kümme kilomeetrit 15.33ga. Kuldmedali võitis Suurbritannia rattur Zoe Backstedt (14.35) ja hõbeda Venemaa sportlane Alena Ivantšenko (14.54).

“Väga tore tunne! Olen enda üle väga uhke,” üritas noor Pärnu rattur sõnu ritta seada. “Olen selle nimel kõvasti tööd teinud ja treeninud. Vorm on praegu väga hea. Olen nii õnnelik, enam paremaks minna ei saa!”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles