Sadam värbas mullu teises liigas lammutanud kahemeetrise

Märt Pilme
, reporter
Copy
Artjom Rogovoi.
Artjom Rogovoi. Foto: basket.ee

Pärnu Sadama korvpallimeeskonnaga liitus Artjom Rogovoi.

See 26aastane ja 200sentimeetrine mängumees näitas mullu teises liigas ehk tugevuselt kolmandal tasemel Valgamaa kutseõppekeskus korralikke numbreid, kui kogus kaheksa mänguga keskmiselt 22,1 silma ja 17,9 lauapalli. Rogovoi katmisel tehti mängus keskmiselt 6,5 viga. Viskeprotsentki oli märkimisväärne: kahestel 68 ja kolmestel 39.

Märtsis kõmmutas Rogovoi TÜ/Kuremaa tiimi vastu 50 punkti ja 21 lauapalli. Mullune oligi tema karjääris ainus, kui korralikud numbrid kokku sai. Samas tiimis mängis Rogovoi 2010.–2012. aastalgi, ent siis sekkus platsile episooditi.

Sadama klubi teatel jäi Rogovoi silma ülejäänud Eesti tiimidelegi, kuid otsustas pallida suvepealinna ridades. “Mulle tuli üllatusena, et tipptasemel klubi nagu Pärnu andis võimaluse kätt proovida. Kaua ma küll ei mõelnud, sest see on just see, millest olen unistanud lapsepõlvest, mille nimel olen trenni teinud ja end vormis hoidnud. Hea meel, et saan trenni teha meestega, kes armastavad korvpalli niisama palju nagu mina,” rääkis Rogovoi.

Peatreenerile ja fännidele jätkus kahemeetrisel kiidusõnu. “Heiko (Rannula, toim) on asjalik treener, kes on nõus mind aitama. Olen õnnelik, et on võimalus temaga koostööd teha. Kindlasti on fännid oluline Pärnu Sadama meeskonna osa, kes aitab võita, toetades nii kodumängudel kui väljaspool,” tunnustas Rogovoi.

Sadama vastne liige on sihikindel ja lubab meistriliigasse püsimajäämiseks endaga palju tööd teha. Oma miinuseks peab ta kogemuste puudust, kuid need tulevad ajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles