Eestlanna Tattar hoiab discgolfi MMil kahe päeva järel kinni poodiumikohast

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Kristin Tattar
Kristin Tattar Foto: Eesti Discgolfi Liit

USA-s Peorias toimuvatel discgolfi maailmameistrivõistlustel on eestlanna Kristin Tattar tegemas elu parimat turniiri.

Enne MMi ei olnud Tattar ise oma mänguga rahul, kaasa ei aidanud ka Eesti Meistrivõistlustel tiitlist ilma jäämine. Vaatamata kehvemale perioodile on Tattar suutnud end MMiks taas korralikult kokku võtta ning on hetkel sihtimas oma karjääri parimat tulemust.

Teisipäeval alanud MMil läbis Tattar esimese ringi ehk 18 rada 63 viskega, mis tähistab täpset par-i ehk tulemuseks oli 0. Sellega hoidis ta avapäeva järel ülikõrget viiendat kohta.

Võistluste teine ring toimus teisel rajal, kus Tattar näitas veelgi paremat minekut mängides skooriks 4 viset alla par-i, millega tõusis eestlanna koguni kolmandale kohale. Võistlust juhib ameeriklanna Catarina Allen (10 viset alla par-i), teisel kohal on soomlanna Eveliina Salonen (8 viset alla par-i).

Meeste konkurentsis on eestlastest parimana 23. kohta jagamas Albert Tamm, kes on kahe ringi järel saanud tulemuseks 6 viset alla par-i. Silver Lätt, kes oli avapäeva järel koguni üheksandal kohal, on tulemusega 2 viset alla par-i hoidmas 39. kohta. Võistlust juhib ameeriklane Emerson Keith (22 alla par-i), talle järgnevad Paul McBeth (21 alla par-i) ja Chris Clemons (15 alla par-i).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles