Uuel nädalal läheb ilm jahedamaks

BNS
Copy
lmateenistuse prognoosi järgi on esmaspäeval tulemas veel väga palav ilm, kuid siis lähevad päevad jahedamaks.
lmateenistuse prognoosi järgi on esmaspäeval tulemas veel väga palav ilm, kuid siis lähevad päevad jahedamaks. Foto: Mailiis Ollino

lmateenistuse prognoosi järgi on esmaspäeval tulemas veel väga palav ilm, kuid siis lähevad päevad jahedamaks.

Esmaspäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagutuul 2–8 m/s. Sooja on 11–17 kraadi. Hommikupoolikul lääne poolt alates pilvisus tiheneb ja vihmahood levivad ida poole, on äikeseoht. Tuul pöördub kagust edelasse ja läände ning puhub 2–8, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 22–27, saartel ja läänerannikul 19–21 kraadi.

Teisipäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Ida-Eestis sajab mitmel pool hoovihma, hommikuks sadu lakkab. Puhub läänekaare tuul 3–9 m/s. Sooja on 10–16 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 3–9, õhtul saartel puhanguti 14 m/s. Sooja on 16–20 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 5–11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 8–13, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 5–11, rannikul puhanguti 15, pärastlõunal kuni 17 m/s. Sooja on 17–20 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles