Mess tutvustab lastele 50 huvikooli ja -ringi

Laura Vadam
, reporter
Copy
Korraldaja sõnutsi aitab Huvikas lastel ja noortel leida enda huvide ja ­võimetega sobituva ajaveetmisviisi.
Korraldaja sõnutsi aitab Huvikas lastel ja noortel leida enda huvide ja ­võimetega sobituva ajaveetmisviisi. Foto: Lilli Tölp

Kooliaasta algusele omaselt toimub homme Pärnu Kaubamajakas taas huvitegevuste mess Huvikas, mis esitleb lastele, noortele ja nende vanematele siinkandis pakutavaid vaba aja sisustamise võimalusi. Kokku osaleb üritusel 50 huvitegevuse pakkujat. Saab tutvuda spordi-, käsitöö-, kunsti-, muusika-, loodusharidus-, tehnika- ja muude ringide ning töötubadega.

Eestvedaja Piret Hallik-Sassi jutu järgi liitub ettevõtmisega tänavu mitu uut osalejat: tantsu- ja saalihokiklubid ning raamatukogu muinasjuturing, mis plaanib äratada noortes kirjandushuvi.

“Huvikas on oluline, sest toob laste, noorte ja emade-isade silme ette ajaveetmisvõimalused, mis aitavad last arendada ja kasvada tal tugevaks, enesekindlaks ja lahedaks isiksuseks. See on kõik, mis paneb lapse-noore edule vundamendi,” rääkis Hallik-Sass. “See on põhjus, miks Huvikat teeme. Tahame, et tulevikus oleksid meie ümber edukad ja rõõmsad inimesed.”

Mess organiseeritakse lapsesõbralik ja köitev. Nii saab eri spordialasid, maalimist ja pille ise järele proovida. Ühtlasi mõtlevad koolid, kuidas end mudilastele õiges valguses esitleda ja nende tähelepanu köita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles