Kunda jõumees kinkis lasteaiale 18 paari uusi suuski

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur on nii Kaido Vahesalu andmisrõõm kui ka lasteaia Kelluke direktori Tatjana Vallaste heameel kingituse üle.
Suur on nii Kaido Vahesalu andmisrõõm kui ka lasteaia Kelluke direktori Tatjana Vallaste heameel kingituse üle. Foto: Erakogu

Möödunud talved olid ilusad lumised, Kunda lasteaia Kelluke lapsed suusatasid aga jagades nelja igivana suusapaari, mis ei seisnud õieti jala küljes ja tegid tavapärasest suusatamisest ühe tülika lumise võimlemise. Muidugi oli lapsi, kel kodust kaasas korralikud suusad, ja nende puhul oli näha lisaks oskuste kiirele omandamisele ka rõõmu suusatamisest.

Lasteaia liikumisõpetaja soov oli saada uusi suuski, mis jääksid lasteaia omaks, et lastel oleks võrdsed võimalused tunda rõõmu suusatamisest. Sel lumetul jõulukuul täitis Kellukese lasteaia soovi tänu kohalikele firmadele ja inimestele spordimees Kaido Vahesalu, kes viis lastele 18 paari uusi plastsuuski.

“Täname rahvaspordiklubi sPORTKUNDA, firmasid Lajos, Kunda Nordic Tsement, ETR Builder, Voglers, Södra, Kunda Auto, Kunda Mobil, Estonian Cell, HansaBiodiesel ja Liliina, tänu kellele suusad lasteni jõudsid,” lausus Vahesalu ja lisas, et nüüd oleks veel üks pisike soov, et lumi ka maha tuleks.

Vahesalu rääkis, et on teist aastat lasteaia hoolekogu liige ja mõte lasteaiale suusad organiseerida tekkis juba eelmisel talvel.

“Otsustasin käia firmade uste taga ja rääkida olukorrast ning pärast seda lõime käed, et muretseme need järgmiseks talveks,” sõnas mees, kelle sooviks on, et lapsed saaksid spordipisiku külge võimalikult noores eas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles