Tegelik «Seksikas suli» sõimab Jennifer Lopezi vargaks ja reeturiks: mind taheti ära osta käekoti raha eest!

Spekter
Copy

Stripparifilmi «Seksikad sulid» (Hustlers) aluseks olnud skandaalse artikli tõsielukangelanna Samantha Barbash otsustas kassahitiks osutunud linaloo staari Jennifer Lopeziga meedia vahendusel kana kitkuma hakata. Põhjuseks asjaolu, et naine Hollywoodi pirukast purugi ei saanud.

45-aastane naine, kes oma sulleritest stripparikambaga Wall Streeti meestelt oma 200 000 dollarit tuuri panid, andis videointervjuu kõmuväljaandele TMZ ning ladus oma pahameele letti. «JLo reetis mu! Ta isegi ei võtnud minuga ühendust kui naisega, keda ta kehastab. Leian, et see on veidi...alandav. Nad põhimõtteliselt varastasid mu loo, kuna ma ei olnud nõus filmiõigusi neile loovutama. Aga ma ei peagi andma oma loo tele- ja filmiõigusi ära pähklite eest! JLo ei tööta tasuta – miks peaksin mina? Olen samuti ärinaine,» sõnab naine, kes märkis, et filmi produtsendid küll suhtlesid õiguste teemal tema juristiga, ent nende pakkumine olevat olnud naeruväärne.

«Ma ei taha seda summat isegi välja öelda, see on liiga piinlik. Ütleme nii, et mul on Hermesi käekotte, mis maksavad rohkem kui nende meelest minu loo filmiõigused. Aga nih, see on Hollywood,» lisas ka kibedalt. 

Lisaks ärritas naist viis, kuidas teda filmis justkui halva emana näidatakse (spoiler!). «See pole absoluutselt täpne film. Ja ilma JLota poleks neil seda filmi üldsegi. Lugu iseenesest ju pole – seda filmi minnakse vaatama ainult seepärast, et näha Jennifer Lopezi postitantsu tegemas. Mina pole eluilmaski postil tantsinud,» materdas Barbash edasi. 
 


«Kui sa tahad mind kehastada, mind kui selle sulikamba liidrit, siis võta vähemalt ühendust, tutvu minu ja minu manerismidega. Ta ei ole üldse minu sarnane. Jah, ma olen boss, aga ma pole külmavereline,» on Barbash Lopeziz pettunud. Ometi on üks asi, mis talle filmi puhul meelepärane oli: Cardi B. Nimelt leiab Barbash, et popartist oleks palju paremini teda kehastama sobinud ja olevat üldsegi teinud väga hea rolli, mis oleks olnud veidi parem, kui keegi oleks talle natuke näitlemist õpetanud. 

Küll aga tõotab filmist siiski väike tulu ka Barbashile tõusta, kuna naisel on linaloo kiiluvees ilmumas raamat «Underscore», milles lubatakse kogu stripparitest robinhoodide lugu ära rääkida nii, nagu see tegelikult oli. 

Äsja 50-aastaseks saanud Lopez on tedagi igihaljas kaunitar, ent rolli jaoks ajas naine end iseäranis vormi, õppides ära koguni postitantsu.

Vaata videopäevikut filmi esilinastuselt Toronto filmifestivalil:

Naiste kambavaimust ja seltskonna stripparite sulleritalendist rääkiv linalugu «Seksikad sulid» (Hustlers) põhineb New York Magazine'i ajakirjanik Jessica Pressleri aasta eest ilmunud ning palju kõmu tekitanud artiklil, mis avalikustas oma kliente rahast tühjaks raputavate stripparite trikid. 

Toronto filmifestivalil esilinastunud filmis haub Lopezi karakter Ramona kättemaksu Wall Streeti ärihaide vastu, kes tema silmis lihtrahva tagant varastavad ning seega tuleks neilt pisut «intressi» võtta. «See on nagu panga röövimine, aga selle vahega, et meil on võti,» ütleb ta.

Peaosades astuvad lisaks Lopezile üles veel Constance Wu («Aasia hullult rikkad»), Cardi B, Lili Reinhart («Riverdale»), Keke Palmer («Scream Queens»), Julia Stiles («Õnneteraapia») ja Oscari-võitja Mercedes Ruehl («Fisher King»).
 

Apollo Kinodes alates 20. septembrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles