Politseinikud kasutasid agressiivse mehe kinnipidamisel gaasi, elektrišokirelva ja kummikuule (20)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Elektrišokirelv ehk taser.
Elektrišokirelv ehk taser. Foto: Danny Lawson/PA Wire/Press Association Images

Eile õhtul sai politsei väljakutse Kehrasse, kus mees ähvardas oma naist. Mehe kinnipidamisel võttis politsei appi gaasi, elektrišokirelva ja kummikuulid.

Politseipatrullid reageerisid eile õhtul kella 18 ajal hädaabiteatele Kehras, kus noaga mees ähvardas rünnata samas majas elavat naist, teatas politsei pressiesindaja. Naisel õnnestus majast põgeneda ja helistada häirekeskusesse.

Politseinikud selgitasid välja, et mees on ka varem agressiivselt käitunud ja võib olla vaimselt ebastabiilne.

Majale lähenedes nägid politseinikud meest, kellel oli ühes käes kirves ja teises nuga. Politseinikke märgates läks mees majja sisse, keeldus sealt väljumast ning lõhkus välisukse klaasi.

«Olukorra lahendamiseks püüdsid politseinikud ligi kolme tunni vältel mehega kontakti saavutada ning veenda teda terariistu käest ära panema ja majast väljuma, kuid tulutult. Veidi enne südaööd sisenesid majja kiirreageerijad, kes kasutasid neile füüsiliselt vastu hakanud mehe kinnipidamiseks gaasi, elektrišokirelva ja kummikuule,» rääkis Põhja prefektuuri operatiivjuht Urmas Krull.

Majast välja toodud 68-aastasel mehel väliseid vigastusi ei olnud, kuid ta kaotas õues teadvuse. Kiirabi andis talle esmaabi ja viis mehe haiglasse, kus ta viibib siiani. Viimase info kohaselt on tema seisund raske. Praegu ei ole teada, kas mees oli joobes või viis tema agressiivse käitumiseni võimalik haigushoog. 

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Kommentaarid (20)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles