Video: Kim Kardashian ja Kendall Jenner tegid end Emmyde jagamisel rumalaks

Elu24
Copy
Tõsieluseriaali staarid Kim Kardashian ja Kendall Jenner jagasid Emmy'del välja auhinna parimale võistlusprogrammile, ning tegid ennast naerualusteks.
Tõsieluseriaali staarid Kim Kardashian ja Kendall Jenner jagasid Emmy'del välja auhinna parimale võistlusprogrammile, ning tegid ennast naerualusteks. Foto: AFP / Scanpix

Tõsielustaaridel Kim Kardashianil (38) ja Kendall Jenneril (23) oli au Emmyde galal tunnustada parimat võistlusprogrammi. Lavale astudes tegid tõsielustaarid aga end puhta rumalaks.

Emmy-galal tunnustati parimat võistlusprogrammi, mille auhinna üleandmiseks olid kohale kutsutud Kim Kardashian ja Kendall Jenner.

Tõsielustaarid kõndisid lavale kitsastes kleitides ning lugesid enne kandidaatide loetlemist ette lühikese tutvustuse, mille peale saalitäis teleprofessionaale naerma puhkes. 

«Meie pere teab isiklikult, kuidas veenev televisioon põhineb päris inimestel, kes kehastavad lihtsalt iseendid,» lausus Kim ja saalist oli kuulda üksikuid naerupahvakaid.

«Jutustades oma lugusid filtrita ja stsenaariumita,» jõudis Kendall lisada, kuid selleks hetkeks oli saalist kosta korralikku naeru.

Vaata Emmy auhindade külaliste reaktsiooni järgmises sotsmeedia postituses:

Muidugi sai see Emmyde väike ja piinlik moment ohtralt tähelepanu ka sotsmeedias.

«Kas kõik just naersid selle peale, kui Kardashianid ütlesid umbes, et: «kehastame lihtsalt iseendid,»» kommenteeris üks Twitteri kasutaja väga piinlikku hetke.

Üks kasutaja teatas, et tegu oli auhinnaõhtu parima naljaga. Selle peale kommenteeris teine naisterahvas, et Kardashianid on võhikud.

«Nad peaksid proovima «päris» maailmas elamist,» lisas ta pahaselt.

Kuid oli ka neid üksikuid, kes asusid tõsielustaare hoopis kaitsma.

«Kim Kardashian-Westi ja Kendall Jennerit kiusati Emmydel. Miks inimesed nende üle naeravad? Nii ebaviisakas ja lugupidamatu. Need inimesed ei saa sellest üle, et Kardashianid nii edukad on?» kirjutas fänn vihaselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles