Heiko Rannula saatis Pärnu kossutiimist kaks meest juba koju

Märt Pilme
, reporter
Copy

Korvpallisõprade rõõmuks on hooaeg alanud. Pärnu Sadama tiim võõrustas Eesti-Läti ühisliiga avamängus Valmiera Glass Viat ja võitis kindlalt 89:64.

Eesti meistrivõistluste pronksitiimist Pärnust suundus kahe hooaja vahel välismaale kogu põhiviisik: Mihkel Kirves (Slovakkia Levice Patrioti), Saimon Sutt (Austria Oberwart Gunners), Demetre Rivers (Ungari Soproni KC), Justin Alston ­(Ungari PVSK-Veolia) ja Henri Wade-Chatman (Hispaania Castello).

Leegionäridest liitusid suvepealinna tiimiga ülikooli lõpe­tanud jänkid Daniel Paige ja Rob Marberry ning lätlane Lauris Blaus. Peatreener Heiko Rannula saatis uutest meestest kohe alg­rivistuses platsile Paige’i ja Blausi, peale nende Tartust liitunud Märt Rosenthali ja “vanadest” palluritest Siim-Markus Posti ja Karl-Martin Kase.

Nii Blaus, Paige kui Marberry tabasid oma esimese viske Sadama särgis, ent avaveerand kaotati 21:24. Pärnu haaras tempokas jookse-viska-mängus teisel veerandajal ohjad ja võitis poolaja kümnega (46:36). Sealt edasi hoidis suvepealinna tiim soliidset edumaad ja lõpuks tuli võit 25 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles