Pärnu-Jaagupi muusikakoolis võeti aeg maha

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Muusikakooli direktor Katrin Uutsalu sõnas, et tegelikult napib argumente, millega vallavolikogu otsusele vastu vaielda.
Muusikakooli direktor Katrin Uutsalu sõnas, et tegelikult napib argumente, millega vallavolikogu otsusele vastu vaielda. Foto: Urmas Luik

Põhja-Pärnumaa vallavolikogus 18. septembril kinnitatud arengukava järgi kolitakse Pärnu-Jaagupi muusikakool tuleval aastal alevi raamatukogumajast üle tänava põhikooli külgtiiba, mis praegu seisab tühjana.

Üleeile selgus muusikakooli õpetajate, koolis õppivate laste vanemate esindajate ja vallajuhtide arupidamisel, et mitte kõik õpetajad ega lapsevanemad ei kiida kooli ümbertõstmist ühest majast teise heaks, kuigi vallajuhtide kinnitust mööda on ­uutes ruumides rohkem avarust nii pedagoogidele kui õpilastele. Samuti ei pea lapsed enam üldhariduskoolist muusikakooli minnes üle õue ega tänava sammuma.

“Lapsevanematest võttis kooli kolimise vastu sõna üks ema, rohkem paistis vastu olevat õpetajaskond,” tunnistas vallavanem Jane Mets, kes samuti arupidamisel viibis ja kolimise kohta teavet jagas. “Meile heideti ette, et vallajuhid pole kolimist küllaldaselt arutanud õpetajate ega muusikakooli hoolekoguga. Nüüd siis ongi ühise arutelu aeg.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles