PILDIGALERII Aidu tuulepark sai nurgakivi

Gerli Romanovitš
, ajakirjanik
Copy
Aidu tuuleparki rajava OÜ Eleon Greeni juht Andres Sõnajalg pani nurgakivi silindrisse Virumaa tuuleparkide arendustest rääkiva Põhjaranniku vahel ilmunud erilehe.
Aidu tuuleparki rajava OÜ Eleon Greeni juht Andres Sõnajalg pani nurgakivi silindrisse Virumaa tuuleparkide arendustest rääkiva Põhjaranniku vahel ilmunud erilehe. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Aidu tuulepargi ehitaja Eleon Green paigaldas esmaspäeval sümboolselt nurgkivi järgmisele tuulikule, millega tähistati kohtuvaidluse lõppu ning ehitustöö algust. 

OÜ Eleon Green juht Andres Sõnajalg ütles nurgakivi pannes, et tänane vihmane ja tuuline sügisilm sümboliseerib hästi tuuleparkide ehitamist: tegemist on keerulise, aega- ja jõudu nõudva protsessiga. 

Sõnajala sõnul on nende jaoks tegemist nö uuelt lehelt alustamisega, sest laialdast tähelepanu saanud vastasseis ametnikega puudutab ainult tuulikuid nr 4 ja 5. “Meil on Aidus kokku 30 kinnistut, millest 28 osas pole käimas ühtki vaidlust ega menetlust. Meil on jõustunud kohtulahend, mis kinnitab ehituslubade kehtivust ning meil on kõik võimalused jätkata ehitamist vastavalt projektile,” selgitas Sõnajalg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles