Vaprakesed lõpetasid esimese meistrivõistluste vutihooaja hõbedaselt

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu Vapruse naiskond.
Pärnu Vapruse naiskond. Foto: Svetlana Tšižova

Varem kahel hooajal rahvaliiga võitnud ja tänavu oma oskused teises liigas ehk tugevuselt kolmandal liigatasemel proovile pannud Pärnu Vapruse naiskond lõpetas esimese meistrivõistluste sesooni teise kohaga.

15 mänguga koguti kümme võitu, kaks viiki ja kolm kaotust, mis andis 32 silma. 36 punktiga võitis teise liiga FC Kuressaare. Omavahelistes matšides teenisid pärnakad nii võidu (4:1), kaotuse (2:3) kui viigi (2:2).

Vaprakeste hüüdnime kandjad lõid 60 väravat, enda võrgust nopiti 21 palli. Väravalööjate edetabelis sai meistriliiga kogemusega Anastasija-Grazyna Shcherbachenia 22 tabamusega teise koha. Kristel Lepik oli viies (10), Evelin Harjakas seitsmes (7) ja Laura Usta üheksas (6).

Pärnu satsi ootab nüüd üleminekumäng, pääsemaks esiliigasse, ent vastane veel selgub. Tiimi esindaja, treener ja ühtlasi mängija Maarja Virula spekuleeris, et isegi kui vastasseis võidetaks, pole kindel, kas nad soovivad kõrgemale tõusta.

Vaprakesed püsivad konkurentsis karikasarjaski, minnes täna kohalikul Rannastaadionil kaheksandikfinaalis vastamisi Tallinna Kalevi duubelnaiskonnaga, kes mängib aste kõrgemal. Eelmises voorus alistasid pärnakad Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühisnaiskonna, kes teeb kaasa meistriliigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles