Kas Natalie Portmani tegelane saab Marveli «Thori» järjes külge haiguse, mida naised kogu hingest kardavad?

Spekter
Copy
Natalie Portman
Natalie Portman Foto: Mario Anzuoni / Reuters / Scanpix

2021. aastal välja tuleva Marveli «Thori» saaga järgmises filmis võtab piksejumala haamri Chris Hemsworthi asemel enda viibutada Natalie Portman, kelle tegelaskuju Jane Foster võib filmis võidelda lisaks ka hirmsa haigusega.

Saaga järjekorras nelja, taas Uus-Meremaa režissöör Taika Waititi lavastatav film kannab pealkirja «Thor: Love and Thunder» ning kuna tegu on koomiksifilmiga, siis oli õigustatud lavastajale Variety ajakirjaniku poolt esitatud küsimus, kas Foster ka filmis rinnavähki põeb, nagu ka raamatus.

Waititi sõnul pole see välistatud. «Leian, et see on raamatu üks võimsamaid osi, et ta võitleb kõigele lisaks ka vähiga. Isiklikult meeldib see teemaliin mulle väga, kuid eks me näe, kas see filmi tuleb või mitte,» ütles Waititi. Võtted algavad uue aasta alguses, seega peaks tegelikult stsenaarium juba valmis olema, ent ega siis kõike saa ka iga küsimuse peale välja plärada.

Portman on «Thori» filmides kaasa löönud kahel esimesel korral (2011 ja 2013), kehastades seni Thori romantiliste huvide objekti, astrofüüsik Jane Fosterit. Nüüd naaseb Portman aga juba jumalanna Thorina. Kes on tuttav «Thori» koomiksitega, ei ole sellisest arengust üllatunud, kuna 2014. aastal tunnistati Jane Foster ka koomiksiloos Thori haamri Mjolniri vääriliseks ning nimetati ümber äikesejumalanna Thoriks.

Natalie Portman, Chris Hemsworth ja Tessa Thompson Comic-Conil San Diegos 2019
Natalie Portman, Chris Hemsworth ja Tessa Thompson Comic-Conil San Diegos 2019 Foto: KEVIN WINTER / AFP / Scanpix
Taika Waititi ja Natalie Portman Comic-Conil San Diegos 2019
Taika Waititi ja Natalie Portman Comic-Conil San Diegos 2019 Foto: Gilbert Flores/Broadimage/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles