Üllatav seos: Loe, kes oli see päriselu-Fabrizio, kes Leonardo DiCaprio «Titanicu» pardale lohistas

Spekter
Copy
«Titanic»
«Titanic» Foto: IMDB

1998. aastal 11 Oscarit võitnud «Titanic» on vaieldamatult tänaseks Hollywoodi absoluutsesse tippu kuuluva Leonardo DiCaprio kõige kuulsam roll, mis toona 21-aastase näitleja nime üle maailma tuntuks tegi. Ühel hetkel aga oli nooruke filmitäht otsuse ees, kas võtta James Cameroni pakutav roll vastu või mitte. Õnneks oli tal juhtumisi ligi häid kolleege, kes andsid südamest head nõu. 

Üks neist headest kolleegidest teab ise ka, et ta seda oli, ning kasutas võimalust, et lugu meenutades osa aupaistest tele-eetris endale saada: selleks oli ei keegi muu kui Sipelgamees Paul Rudd ise! Nii nagu Sipelgamees viimases filmis Tasujate kamba säravamate tähtede varju jäi, nii on ka Paul Rudd üks neist näitlejaist, kes paraku alati meelde ei kipu jääma, kui tema kõrval on säravamaid nägusid. Kas mäletad, et just Rudd oli see, kes Baz Luhrmanni lavastatud 1996. aasta Shakespeare'i klassikalise traagilise armastusloo ainelises filmis «Romeo+Julia» peasangarit kehastanud DiCaprio konkurent oli, mis puudutas Julia südame vallutamist? Tõenäoliselt mitte (vabandused kinotrivia ässade ees meelevaldse üldistuse pärast).

Paul Rudd ja Claire Danes filmis «Romeo ja Julia» (1996)
Paul Rudd ja Claire Danes filmis «Romeo ja Julia» (1996) Foto: IMDB


Rudd mängis krahv Parist – filmis kuberneri poega Dave Parist, kellele oli lubatud Julia käsi, ning kes noorte armastajate esimese kohtumise õhtul kosmonaudikostüümis Juliat võluda püüdis ning ingliks riietunud kaunitari (Claire Danes) tantsule võttis, ent seda paar hetke liiga hilja – Romeo ja Julia olid juba kohtunud ja armunud esimesest silmapilgust.
 

Meenuta stseeni filmist:

Filmis konkurente kehastanud noored näitlejad lävisid filmivõtete ajal lähedalt ning sõitsid pidevalt koos võtetele ja võttevälistele lõbustustele, meenutas Rudd telesaates. Ühel päeval oli taas plaanis sõit baari lõõgastuma ning Rudd võttis DiCaprio auto peale. Sõites avaldas DiCaprio Ruddile, et sai filmipakkumise – suure filmipakkumise – ning on kahevahel, kas võtta see vastu või mitte. «See on uskumatu! Ütlesin talle, et võtku vastu,» meenutas Rudd – põhjus selles, et toona 25-aastane Rudd teadis Titanicust väga palju, sest tema isa on hukkunud laeva ekspert. Näitleja lisas naerdes, et loomulikult ei arva ta, et tema nõuanne oligi see, mis DiCaprio karjäärile nurgakivi pani, aga et huvitav on tagantjärele mõelda, kuidas sünnivad elumuutvad otsused.

Vaata intervjuulõiku Graham Nortoni jutusaatest, kus Ruddi juttu kuulasid huviga Robert DeNiro ja Sienna Miller:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles