Tagasi meistriliigasse? Pärnu Vaprus kindlustas üleminekumängude pääsme

Märt Pilme
, reporter
Copy
Kristen Saarts lõi üleminutel värava ja kindlustas Vaprusele pääsme meistriliiga üleminekumängudele.
Kristen Saarts lõi üleminutel värava ja kindlustas Vaprusele pääsme meistriliiga üleminekumängudele. Foto: Lilli Tölp

Esiliigas palliv Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond alistas täna võõral väljakul 3:2 Tallinna Kalevi U21 esinduse ja kindlustas kaks vooru enne meistrivõistluste lõppu koha meistriliiga üleminekumängudele. 

Liiga oli juba varem võitnud Tallinna Legion. Vaprus oli enne tänast paremuselt teine iseseisev meeskond ja kuna kolmas tiim FC Elva kaotas eile 1:2 Tartu Welcole, avanes täna pärnakatel võimalus kindlustada ihaldatud pääse, madistamaks hooaja lõpus meistriliiga eelviimasega.

Sellega saadigi hakkama. Vaprus asus 11. minutil Henri Hansoni väravast juhtima ja duubeldas edu 56. minutil, kui täpne oli Tõnis Vihmoja. Siis ärkasid kalevlased, kui Pärnuski pallinud Karl Anton Sõerde oli täpne 80. ja 85. minutil ning viigistas seisu. Kolm punkti tõi Pärnusse Kristen Saarts, kes skooris matši üleminutitel.

Kes hooaja lõpus Vaprusele meistriliiga eelviimasena vastu tuleb, on veel lahtine. 

Meistriliiga tabeli lõpp kaks vooru enne lõppu:

7. Viljandi Tulevik 25

8. FC Kuressaare 23

9. Tallinna Kalev 21

10. Maardu linnameeskond 17

Sotid said selgemaks esiliiga B-tasandilgi. Vändra Vaprus alistas Aare Avila, Rasmus Allese ja Martin Pärna väravast 3:1 Viimsi JK ning kindlustas liigas teist kohta. Nõmme Kalju U21 esindust edestatakse nüüd kuue punktiga - hooaja lõpus tähistaks hõbemedal pääsu esiliigasse.

Pärnu jalgpalliklubi (PJK) kaotas täna 0:1 Keilale. Tabelis on pärnakad neljandal kohal. Esiliiga üleminekumängudele viiks kolmas koht, mis kuulub praegu Kaljule, kel on viis silma rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles