Paf Open toob Pärnusse rahvusvahelise tenniseseltskonna

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnakatest on meeste seas võistlustules noor Erko Nigula, kes nädalavahetusel võitis Tartus kuni 16aastaste noormeeste GP-turniiri.
Pärnakatest on meeste seas võistlustules noor Erko Nigula, kes nädalavahetusel võitis Tartus kuni 16aastaste noormeeste GP-turniiri. Foto: Igor Pissarev

Tänasest näeb suvepealinnas kahel nädalal tipptasemel tennist. Pärnu tennisehallis toimub 15 000dollarilise auhinnafondiga Paf Open, kus Eesti tipud võtavad mõõtu rahvusvahelises seltskonnas.

Kui varem toimusid turniirid Tartus, Tallinnas ja Pärnus ning ainult meestele, siis tänavu on kahel nädalal võistluskeskuseks Pärnu tennisehall. 28. oktoobrist 2. novembrini vältab meeste turniir ja nädal hiljem mängivad naised.

“Kodused ITFi turniirid on meie noormängijatele hea platvorm alustada profiteed. Nad saavad hea kogemuse ja mitu neist on turniiril saadud punktidega pääsenud ATP edetabelisse,” rääkis tenniseliidu peasekretär Allar Hint.

Suvel Pärnus toimunud sama kategooria turniiril Merko Estonian Open jõudsid eestlased finaali kõigis mänguliikides ja kokku võideti kolm tiitlit: Jürgen Zopp üksikmängus, Vladimir Ivanov ja Elena Malõgina paarismängus.

Meeste turniiril on tänavu võistlejaid 15 riigist. Tabeli neli esimesena asetatut on prantslased Babtiste Crepatte (ATP 280.), Manuel Guinard (ATP 317.), Hugo Grenier (ATP 323.) ja Dan Added (ATP 396.). Mullust tiitlit tuleb kaitsma venelane Evgenii Tiurnev (ATP 412.). Eesti sportlastest on kõrgeima asetusega Ivanov (ATP 781.).

Eesti esindajatest on Pärnus kõrgeima asetusega meestennisist Vladimir Ivanov.
Eesti esindajatest on Pärnus kõrgeima asetusega meestennisist Vladimir Ivanov. Foto: Margus Ansu/Pm/scanpix Baltics

Pärnakatest on meeste seas võistlustules noor Erko Nigula, kes  nädalavahetusel võitis Tartus kuni 16aastaste noormeeste GP-turniiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles