Kristin Tattar: Veel mõni aeg tagasi tundus võimatu ainult discgolf’ist ära elada

Märt Pilme
, reporter
Copy
Kristin Tattarit saadab võistlustel kotikandjana tema elukaaslane, samuti kettagolfiäss Silver Lätt. Ehkki paar jagab teineteisele näpunäiteid, on Tattarile eelkõige tähtsaim tema kohalolek.
Kristin Tattarit saadab võistlustel kotikandjana tema elukaaslane, samuti kettagolfiäss Silver Lätt. Ehkki paar jagab teineteisele näpunäiteid, on Tattarile eelkõige tähtsaim tema kohalolek. Foto: Alyssa Van Lanen

Hiljuti naiskettagolfarite aasta tippsündmuse – USA lahtised meistrivõistlused (USWDGC) – võitnud ja sellega 2500dollarise auhinnatšeki tasku pistnud pärnaka Kristin Tattari allkirja lepingule himustasid paljud kettatootjad. Ent oma ala maailma parim sportlane, seda USWDGC võit tähendab, jäi truuks Latitude 64-le, millega ta pikendas kontrahti 2022. aastani.

Kettagolfist elatuv, Pärnumaa viimase kahe aasta parim naissportlane tunnistas, et äsjane mitmekuine USA reis osutus tema karjääri tähtsaimaks ja ta tegi sellega oma nime kõigile spordiala sõpradele tuttavaks.

Kristin, sõlmisite äsja uue kolmeaastase lepingu. Kuidas see kettagolfimaailmas käib: kas pidite selle ise välja kauplema või teile pakuti?

Mulle pakkus lepingut mitu kettatootjat, kuid minu valituks osutus siiski Latitude 64. Erilist kauplemist polnud, sest konkurents brand’ide vahel on tihe ja seetõttu on tootjad nii-öelda sunnitud tegema häid pakkumisi. Nii sain ka mina väga hea lepingu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles