Homme tuleb kuni 11 kraadi sooja

BNS
Copy
Sajune ilm.
Sajune ilm. Foto: Mailiis Ollino

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb homme novembri kohta soe ilm, kui termomeeter näitab kohati 11 plusskraadi. 

Öösel on pilves ja sajune ilm. Sajab peamiselt vihma, sisemaal ka lörtsi. Paiguti tekib udu. Puhub kagu- ja lõunatuul kolm kuni kaheksa, enne keskööd rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Sooja tuleb kaks kuni seitse kraadi, Kirde-Eestis langeb enne südaööd temperatuur nulli lähedale.

Peipsi järvel puhub enne keskööd kagu- ja lõunatuul viis kuni kümme, pärast lõunatuul kolm kuni seitse meetrit sekundis. Laine kõrgus ulatub meetrini. Ajuti sajab vihma ja sekka lörtsi. Kohati tekib udu, muidu on nähtavus mõõdukas. Sooja tuleb paar–kolm kraadi. 

Päeval püsib pilves ja sajune ilm. Sajab peamiselt vihma, õhtul on Põhja-Eestis oodata lörtsi. Tuul pöördub päeva jooksul kirdesse ja tugevneb neljast kümne, põhjarannikul õhtul puhanguti 14 meetrini sekundis. Sooja on viis kuni 11 kraadi. 

Peipsi järvel pöördub tuul päeva jooksul itta ja puhub kiirusega kolmest kaheksa meetrini sekundis. Laine kõrgus on 0,3–0,8 meetrit. Sajab vihma. Hommikul püsib kohati udu, muidu on nähtavus mõõdukas. Sooja tuleb viis kuni kuus kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles