Pärnus toimunud 15 000dollarise auhinnafondiga tenniseturniiril jäi võit Eestisse

Märt Pilme
, reporter
Copy
Elena Malõgina.
Elena Malõgina. Foto: Igor Pissarev

Eesti naiste kolmas reket 19aastane Elena Malõgina (WTA 726.) võitis Pärnus 15 000dollarilise auhinnafondiga ITFi (International Tennis Federation ehk rahvusvaheline tenniseföderatsioon) tenniseturniiri, alistades finaalis venelanna Jekaterina Kazionova (WTA 615.) 6:4, 1:6, 7:5.

Kaks tundi ja 17 minutit kestnud matši läks 19aastane Malõgina 5:1 juhtima, kuid meditsiinilise pausi võtnud ja jalavalule leevendust saanud 20aastane Kazionova tuli 4:5 järele. Esimene sett õnnestus Malõginal siiski enda kasuks kallutada. Teine seevastu kuulus kindlalt Kazionovale. Otsustav sett oli finaalivääriline. Venelanna läks küll 4:2 ja 5:3 juhtima, ent viimastes geimides oli kindlama närviga Malõgina, kes lõpetas matši ässpallinguga.

Malõginale oli see tänavu neljas kord ITFi turniiri finaalis mängida. Viimati nädal tagasi Stockholmis, jäädes 5:7, 3:6 alla Anastasia Kulikovale. Juulis Pärnus Merko Openil kaotas ta 4:6, 0:6 Suzan Lamensile ja mais Kreekas 3:6, 6:7 Tamara Malesevicile.

Naiste tenniseturniiril mängisid kolm noort Pärnu tüdrukutki: Lissi Kubre langes teises ringis, Desire Pärn ja Diandra Suitso ei pääsenud kvalifikatsioonist edasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles