MMA-ässad naasid Leedu meistrivõistlustelt medalitega

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnakate tiim Leedus.
Pärnakate tiim Leedus. Foto: Mmaces.

Eile teenisid Pärnu klubi MMAces esindajad Leedu lahtistel meistrivõistlustel MMAs ehk sportlikus vabavõitluses neli autasu.

U18 vanuseklassis astus puuri kaks suvepealinlast. Ain Kivimägi võistles kuni 61kiloste sportlaste seas ja sai kolme atleedi osavõtul loosi tahtel otse finaali. Seal läks ta mulluse rivaaliga kokku ja kaotas tasavägise matši järel kohtunike otsusega. Seejärel võitles ta teise ja kolmanda koha peale, mille võitis kohtunike otsusega, ja talle riputati kaela hõbemedal.

Samas eaklassis, ent kuni 66kiloste võitlejate seas madistas kolme sportlase hulgas Egert Messek. Temagi pääses loosi tahtel otse finaali ja võitis domineeriva matši kohtunike otsusega. Tasuks meistritiitel.

Üle 19aastaste arvestuses esindasid Pärnut Madis Mäeste ja Martin Timberg. Mäeste võistles kuni 66kiloste kaaluklassis, võitis mõlemad matšid juba avaraundis ja tuli meistriks. Sportlase kontol on nüüd 16 matšiga 14 võitu (11 alistust) ja kaks kaotust.

Timberg võistles kuni 77kiloste hulgas. Esimeses matšis pidas ta kõva lahingu ja kohtunikud kuulutasid ta matši lõpus võitjaks. Finaalist pidi ta jalavigastuse tõttu loobuma, tasuks hõbemedal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles