“Duarte saab Rootsis servi rinnaga vastu võtta”

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Ygor Duarte rinnaga mängimise etüüd jääb siinsesse võrkpallifolkloori ilmselt veel tükiks ajaks.
Ygor Duarte rinnaga mängimise etüüd jääb siinsesse võrkpallifolkloori ilmselt veel tükiks ajaks. Foto: Aivar Kutt/Pärnu võrkpalliklubi

Ameerika mägedel kulgenud ja kaasaelajatele palju närvikõdi pakkunud Pärnu võrkpalliklubi 3:2 võidumäng Tallinna Selveri vastu andis suvepealinna tiimi peatreenerile Avo Keelele parema pildi meeskonnaga liitunud leegionäridest, kes viimaks ometi said koos platsil olla. Samuti tugevdas usku ­olla täna Rootsis eurosarja mängus riigi valitseva meistri Linköpinguga favoriit.

“Tunne on kõvasti julgem kui veel mõni nädal tagasi,” hindas kogenud peatreener meeskonna vormi pärast Eesti-Läti ühisliigas saadud rasket võitu Selveri üle. “Kui kolm tasemel meest, kes tahavad pusida, on meeskonda lisandunud, on muretsemiseks kõvasti vähem põhjust kui hooaja alguses.”

Hooaja hakul vana põlvevigastuse tõttu vaid servija rolli täitnud brasiillasest temporündaja Eder Levi Kock kogub Keele sõnutsi vormi, ent kogemuste najal aitab meeskonda palju. “Tal on liikumisel probleeme ja rünnakukõrgus pole parimate päevade tasemel, ent ta loeb hästi mängu ja Selveri vastu jõudis nurkadesse.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles