Siruta tiibu: Apollo naistekas kutsub ingellikke sõbratare vaatame lahutamatuid «Charlie ingleid»

Spekter
Copy
«Charlie inglid»
«Charlie inglid» Foto: IMDB

Apollo Kino ootab kõiki ingellikke sõbratare täna, 13. novembril Apollo Kino Ülemiste, Pärnu, Eedeni ja Saaremaa ning homme, 14. novembril Apollo Kino Mustamäe Apollo naisteseansile stiilse märuliga «Charlie inglid» (Charlie's Angels).

«Charlie inglid»
«Charlie inglid» Foto: Apollo Kino

APOLLO NAISTEKAS

Apollo naistekas on kinoõhtu, kuhu on oodatud kõik, kes väärtustavad eksklusiivsust, head seltskonda ning vinget meelelahutust!  Haara kaasa oma parimad sõbrannad ja veetke koos üks meeldiv õhtupoolik!

Kohapealsed üllatused ja auhinnaloos – võimalus teiste hulgas võita Charlie inglite kõrvaklapid, särk, nutikell või seljakott!

Sündmuse algus Apollo Kino Mustamäel ja Ülemistes kell 18.15. Apollo Kino Pärnus, Eedenis ja Saaremaal kell 18.30. Film pannakse käima kell 19.00

Osta pilet siit.

Koostööpartnerid:

Saku Õlletehas

Tradehouse Ilukaubamaja

BonBon Lingerie

Astrid Accessories OÜ

Pai smuuti

Avon Eesti

Linea Shop

Ilustuudio Mimoos

Pärnu Haigla

Expressions

Spa Hotell Viiking

Pärnu Jõuluküla

Vapiano Eesti

Novembris seiklevad kinoekraanidel üle maailma uhiuue põlvkonna «Charlie inglid» (Charlie's Angels), kelleks on «Videvikust» tuule tiibadesse saanud 29-aastane Kristen Stewart, 25-aastane Naomi Scott («Aladin») ja 22-aastane Briti uustulija Ella Balinska. Filmi lavastab seni vaid ühe täispika filmi režissööritoolis istunud näitlejanna Elizabeth Banks (Brightburn).

Charlie Inglid on alati eraklientidele kaitset ja uurimisoskusi pakkunud. Nüüdseks rahvusvahelises Townsendi agentuuris töötavad maailma kõige nutikamad, kartmatud ja parima väljaõppega naised. Bosley'de juhitud Inglite tiimid võtavad vastu keerukaid tööotsi kõikjal maailmas. Kui noor süsteemiinsener ohtliku tehnoloogia paljastab, peavad Inglid tegutsema asuma ning kõigi kaitsmiseks oma elud ohtu seadma.

Apollo Kinodes alates 15. novembrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles