Hyundai rallimehed võtavad osa legendaarsest Monza rallist

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Dani Sordo ja Carlos del Barrio
Dani Sordo ja Carlos del Barrio Foto: Helena El Mokni/Hyundai Motorsport

Hyundai meeskonna sõitjad Andreas Mikkelsen ning Dani Sordo võtavad kuu lõpus osa Itaalias Monza ringrajal peetavast rallist.

Hyundai motospordi sõitjad osalevad mõlemad rallil Hyundai i20 R5 rallimasinatega, millega WRC-sarjas kihutatakse võidu WRC2 arvestuses. Nii Mikkelsen kui ka Sordo on ka varem Monza rally show-l osalenud.

Sordo on kokku sõitnud Monzas neljal korral, 2010. ja 2013. aastal võitis ta ka ürituse. «See on minu viies kord Monzas. Sel aastal on see aga veidi erilisem, sest kunagi varem pole ma seal R5 masinaga võistelnud,» lausus Sordo WRC koduleheküljel.

«See on minu jaoks nagu nädalavahetus puhkust koos meeskonnaga. Loomulikult üritame olla kiired ja võita, aga Monzas toimuval üritusel on alati omal kohal ka puhtalt lõbutsemine autoga. Ootan üritust väga,» lausus Sordo.

Mikkelsen on varasemalt Monzas osalenud ühel korral – 2017. aastal võtsid nad osa koos Thierry Neuville'iga. Ühes autos istunud WRC piloodid võtsid siis ka rallivõidu. «Sel aastal on mul vähemalt korralik kaardilugeja! Usun, et võtan autost ja üritusest maksimumi, üritan Daniga võidu sõita. Saab olema lõbus,» lausus Mikkelsen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles