Oh sa mu meie: Laura Põldvere on tõeline instanümf!

Elu24
Copy
Laura Põldvere.
Laura Põldvere. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Muusik Laura Põldvere (31) kostitas sotsiaalmeediat lummava kaadriga. «Sügaval mu sees... Ainult segamini maailm näib...» kirjutab ta pildiallkirjaks.

Tartust pärit Laura võitis 2005. aastal lauluvõistluse «Kaks takti ette». Samal aastal esindas ta Suntribe'i koosseisus Eestit Kiievis toimunud Eurovisiooni lauluvõistlusel.

2007. aastal tuli välja Laura debüütalbum «Muusa», millest sai Eesti järgmise aasta album. 

Laura tuntumad lood on «Sunflowers», «581C», «Moonwalk», «Lihtsad asjad», «Südasuve rohtunud teed» ja «94-95».

2017. aastal esindasid Laura ja Koit Toome looga «Verona» Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel. Eesti sel aastal poolfinaalist edasi ei pääsenud.

2019. aasta juunis käis ta Raadio 2 hommikuprogrammis, kus rääkis oma uuest singlist «Keerleme» ja ka sellest, miks tema koostöö Sven Lõhmusega lõppes. 

«Tegelikult on meil ikka ja jälle neid perioode olnud, kus me ei tee muusikat koos,» tunnistas lauljatar saates «Hommik!». «Enne «Supersonicut» oli ka päris pikk vahe sees, kui ma tegelesin veidike kreisima muusikaga ja enda magistriõpingutega.»

«Praegu on jälle see periood, kus me teeme mõlemad teiste inimestega koostööd, et musa oleks värskem ja võib-olla on mul endal siis ka võimalus veidike muusikat kirjutada,» selgitas Laura.

Samuti sõnas ta saates, et jutud tülist Sven Lõhmusega on liialdatud. «Me pole kunagi tülis olnud, absoluutselt.»

«Kuna Svenil on heas mõttes nii tobedad naljad, siis meie telefonivestlused ei ole mitte kunagi tõsised ja enamik stuudioaega kulub sellele, et me teineteise üle teeme nalja, siis me ei ole mitte kunagi tülis olnud ja hetkel ei ole ka,» lisas Laura.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles