HULL FILM ⟩ Afrofuturistlik kung-fu komöödia «Jeesus juhatab sind kiirteele» näitab Tallinna aastal 2035

Spekter
Copy
«Jeesus juhatab sind kiirteele»
«Jeesus juhatab sind kiirteele» Foto: Kuvatõmmis

Apollo Kinodes näeb 6. ja 7. detsembril üle võlli naljakat filmi «Jeesus juhatab sind kiirteele» (Jesus Shows You the Way to the Highway). Linastustel osalevad ka filmitegijad – režissöör Miguel Llansó ja produtsent Kristjan Pütsep – kellele saab kohapeal küsimusi esitada!

Eesti, Hispaania, Etioopia, Läti ja Rumeenia (!) koostöös valminud afrofuturistlik ulmefilm käsitleb globaliseerumise tagajärgi ning kujutab ühe väikese inimese kadumaminemise loo aastal 2035, mil Tallinn on muutunud megalinnaks, mida juhib programm nimega Psychobook.

Kui müstiline viirus nimega Nõukogude Liit Psychobooki ründab, peavad CIA agendid Palmer Eldritch (Augustín Mateo) ja D.T. Gagano (Daniel Tadesse) süsteemi sisenema ja viiruse hävitama. Kuid varsti juhtub mõeldamatu: Eldritch põgeneb ja Gagano jääb süsteemi lõksu. Viirus toimetab Gagano alternatiivsesse reaalsusesse nimega Beeta-Etioopia ning seal ei jää Gaganol muud üle, kui ise selles ohtlikus mängus selgeks teha, mis on reaalne ja mis mitte. Või nii ta vähemalt arvab.

Eriagent D.T. Gagano kavatseb peale CIAst lahkumist koos oma armsa Maliniga avada pitsarestorani. Ööl, mil ta on komandant Rebasele oma ametimärki loovutamas, ründab aga müstiline küberviirus agentuuri süsteeme ning Gagano on sunnitud koos partner Palmer Eldritchiga asuma viimasele missioonile. Agendid sukelduvad virtuaalreaalsusse ning sööstavad viiruse jälgedes järjest sügavamale selle kurdudesse, kuni mäng muutub ohtlikuks. Agent Eldrichil õnnestub põgeneda, kuid Gagano jääb lõksu ning ärkab Beeta-Etioopias, kus tal ei jää muud üle, kui ise selgeks teha, mis teda ümbritsevas on päris ja mis mitte. Või nii ta vähemalt arvab.

Eriseanss koos filmitegijatega leiab 6. detsembril kell 19.00 aset Tartus, Apollo Kino Lõunakeskuses ja 7. detsembril kell 16.40 Tallinnas, Apollo Kino Solarises

Apollo Kino Lõunakeskuses toimub filmiseanss ka 9. detsembril kell 22:20.

Osta pilet siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles